Katere predelave osebnih vozil nudi AMK Servis?

/ / Predelave v osebnih vozilih
Vw Caddy Poglobitev poda

AMK Servis je pravi naslov za vse predelave osebnih vozil razen tistih, ki se lahko izvedejo le pri proizvajalcih vozil (PV41, PV42, PV43, PV52, PV54). Kompleksnejše predelave izdelamo v sodelovanju s priznanimi evropskimi proizvajalci Paravan, Zawatzky, Kivi s.r.l…

Nekatere predelave se izvedejo kot predelave »na ključ« v paketu. Najpogostejše:

Hidravlično ali električno dvigalo za kombi (PV32)

Ena od pogosto uporabljenih predelav je hidravlično ali električno dvigalo za kombi (PV32) v kombinaciji z letvami za vpenjanje vozička (PV35), varnostnimi pasovi za pritrditev vozička (PV36), prilagoditev osebnega varnostnega pasu (PV25), včasih se k temu doda tudi prilagoditev naslona za glavo (PV26) ali dodatni montažni sedež v kombiju (PV50).

Osebno hidravlično dvigalo

Poglobitev vozila (PV28)

Druga od uporabnih predelav je poglobitev poda vozila za doseg večje notranje višine (PV28). Tudi k tej predelavi spadajo podobni elementi kot k zgornji: letve za vpenjanje vozička (PV35), varnostni pasovi za pritrditev vozička (PV36) in prilagoditev osebnega varnostnega pasu (PV25) ter klančina (PV30).

Poglobitev poda v Citroen Berlingo L1
Poglobitev poda

Klančina (ročno upravljanje) (PV30)

Uporaba tega načina predelave je podobna kot pri hidravličnem ali električnem dvigalu za kombi. Ostali elementi so enaki: letve za vpenjanje vozička (PV35), varnostni pasovi za pritrditev vozička (PV36) in prilagoditev osebnega varnostnega pasu (PV25). Klančina zahteva več prostora ob vstopu in izstopu v vozilo (za vozilom cca. 3m).

Mehanska aluminijasta klančina
Mehanska klančina

Ročno upravljanje vozila z avtomatskim menjalnikom

Če se vozilo predela na ročno upravljanje, običajno uporabimo ročico za ročno upravljanje zavore in plina (PV2), kroglo ali vilice na volanu (PV11) in včasih tudi varovalo – pregrado za zaščito stopalk za zavoro, plin, sklopko (PV47). Če se oseba težje presede z vozička v vozilo, se lahko doda tudi zložljivo klopco ob strani avtomobilskega sedeža, ki je lahko mehanska (PV48) ali ob večji razliki med višino vozička in avtomobilskega sedeža električno nastavljiva (PV49).

Večina predelav je takih, da med seboj sodelujejo in tako omogočajo boljšo izkušnjo vožnje vozniku in sopotnikom. Ob vsaki od njih je nujno vgraditi vse potrebne certificirane varnostne elemente na tak način, da ob prometni nesreči zmanjšujejo tveganje za poškodbe. Zaposleni strokovnjaki za predelave v AMK Servisu stalno izpopolnjujejo svoje znanje in se usposabljajo pri vodilnih evropskih proizvajalcih in predelovalcih.

Po predelavi v AMK Servisu uredimo tehnično poročilo in dokumentacijo o vgrajenih izdelkih (certifikate), ki so potrebni za homologacijo, in uredimo homologacijo. Tako vam ni treba urejati dodatnega prevoza ali začasnih registrskih tablic.

Poleg varnosti pa je izredno pomembno tudi udobje in veselje ob uporabi vozila. V AMK Servis nudimo različne izglede izdelkov za vgradnjo glede na dizajn vozila in uredimo novo tapeciranje npr. vgrajenega sedeža.

STOPITE V KONTAKT

Telefonska številka: 01 3655 419 / 051 402 569
E-poštni naslov: info@amkservis.si
Naslov: Vrhniška cesta 25A, 1351 Brezovica

© 2024 All rights reserved - AMK Servis d.o.o.

TOP
sl_SISlovenian