TOVORNI PROGRAM

SPOJLERJI

V ponudbi imamo strešne spojlerje (tudi povišane) in stranska zakrilca. Osnovni model je v beli barvi, po naročilu uskladimo spojler z barvo vozila.

SPALNE KABINE S TOPLOZRAČNIM GRELNIKOM

Spalne kabine s stranskimi okni so na voljo za vsa vozila. V osnovnem modelu so dimenzije oblazinjenega ležišča 2100x1160. Višine so 73cm, 85cm, 100cm.

Osnovni model je na voljo v beli barvi, po naročilu so na voljo tudi druge barve, usklajene z vozilom. Po naročilu lahko dodamo strešno okno, dodatno vtičnico in bralno lučko.

V spalno kabino navadno namestimo toplozračni grelnik, ki zagotavlja udobje in zanesljivost.

TOP

Neškodljive piškotke z vašim dovoljenjem uporabljamo za boljše delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo. Predlagamo, da izberete možnost strinjam se, saj bo drugače spletna stran delovala počasneje. V kolikor bi si kasneje premislili, pa lahko piškotke kadarkoli izbrišete. več informacij

Neškodljive piškotke z vašim dovoljenjem uporabljamo za boljše delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo. Predlagamo, da izberete možnost strinjam se, saj bo drugače spletna stran delovala počasneje. V kolikor bi si kasneje premislili, pa lahko piškotke kadarkoli izbrišete. Če se z uporabo piškotkov ne strinjate, ne potrdite gumba "Strinjam se."

Zapri