samostojna vožnja

SAMOSTOJNO UPRAVLJANJE VOZILA

POKLIČITE NAS ZA DODATNO SVETOVANJE

SAMOSTOJNO UPRAVLJANJE VOZILA

Naš osebni program je sestavljen iz široke ponudbe različnih tipov predelav. Nudimo svetovanje, saj je pri izbiri predelave ključen osebni pristop. Upoštevamo želje uporabnika in sofinancirane možnosti (delno ali v celoti), ki jih nudi Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

PRIPOMOČKI ZA INVALIDA PRI VOŽNJI

Samostojno vožnjo iz invalidskega vozička zagotovimo z več pripomočki, ki se med seboj povezujejo. Pri tem uspešno sodelujemo z uspešnimi evropskimi podjetji, ki proizvajajo vrsto prilagoditvenih elementov.

Pomaknite se po zaslonu in si oglejte našo ponudbo. Za vse nejasnosti in dodatna vprašanja nas kontaktirajte.

ROČNO UPRAVLJANJE PLINA IN ZAVORE - šifra PV02

Ročica za upravljanje plina in zavore je univerzalni ročni nadzor in je pritrjena na montažno ploščo na nosilcih sedeža v vozilu. Zahvaljujoč naprednemu dizajnu je pri ročici vsako krmiljenje ergonomsko in ustreza človekovemu naravnemu gibanju roke in zapestja. Trpežna in preprosta oblika vozniku omogoča veliko prostora za noge. Prav tako ročica ne ovira upravljanja vozila neinvalidni osebi ter aktivacije zračnih blazin.  V primeru odstranitve ročice ne ostane vidnih sledi.

Po daljši in monotoni vožnji se z vklopom tempomata sprosti roka in zmanjša utrujenost ter vozniku omogoči, da se osredotoči na vožnjo.  Ročica je zasnovana tako, da dopolnjuje notranjost vozila s široko paleto oblazinjenja in pokrovčkov. Ročica ostane neopažena v notranjosti vozila.

Ročno upravljanje plina in zavore
Stopalka za levi plin

PARALELNA STOPALKA ZA PLIN NA LEVI STRANI OD ZAVORNE STOPALKE - šifra PV07

Paralelna stopalka za plin na levi strani mehansko nadzoruje originalni plinski plin. Stopalko je mogoče enostavno odstraniti  in normalno uporabljati prvotne funkcije. Zasnova je univerzalna in jo je mogoče vgraditi v večino znamk in modelov vozil.

PODALJŠANJE NOŽNIH STOPALK Z VMESNIM PREGIBOM

Omogoča podaljšanje nožnih stopalk za 10-30 cm. Prilagodite lahko razdaljo, višino in želeni prostor med stopalkami. Lahko se vgradi v vozila z avtomatskim in ročnim menjalnikom.

Podaljšanje stopalk
Ergonomska krogla za upravljanje vozila

KROGLA ALI VILICA NA VOLANU

Krogla je na voljo v dveh dimenzijah premera: 40 mm ali 50 mm. Na voljo je v 3 barvah. Lahko je tudi ovalne oblike.

Vilica na volanu je lahko dvodelna ali tridelna in je namenjena osebam z omejenim delovanjem rok ali dlani.

 

AVTOMATSKO ODPIRANJE VRAT

Upravljanje avtomatskega odpiranja zadnjih vrat je možno s stikalom ali z brezžičnim daljinskim upravljalnikom. Sistem ne preprečuje ročnega odpiranja ali zapiranja zadnjih vrat.

Avtomatsko odpiranje zadnjih vrat
Elektronsko upravljanje na volanu

ELEKTRONSKO UPRAVLJANJE LUČI, SMERNIKOV, BRISALCEV - šifra PV43

Naprava je sestavljena iz tipkovnice in krogle, nameščene na volanu. Krogla vozniku olajša krmiljenje volanskega obroča, tipkovnica pa omogoča upravljanje smernih indikatorjev, brisalcev vetrobranskega stekla (na voljo dve hitrosti), pranje vetrobranskega stekla, upravljanje luči kratkega in dolgega svetlobnega pramena ter utripanje in hupo. Gumbe je  mogoče najti preprosto s premikanjem prstov po tipkovnici, ne da bi odvrnili pogled s ceste. Vsak gumb je dodatno osvetljen.

Ergonomska krogla omogoča popoln oprijem. Odstranitev krogle in tipkovnice z volana je preprosta. Namestitev je možna v večino vozil ne glede na tip ali model.

Oddajnik napajajo tri baterije AAA, ki jih uporabnik zlahka zamenja.

STOPITE V KONTAKT

Telefonska številka: 01 3655 419 / 051 402 569
E-poštni naslov: info@amkservis.si
Naslov: Vrhniška cesta 25A, 1351 Brezovica

© 2024 All rights reserved - AMK Servis d.o.o.

TOP
sl_SISlovenian