samostojna vožnja

INDEPENDENT VEHICLE OPERATION

CALL US FOR ADDITIONAL ADVICE

INDEPENDENT VEHICLE OPERATION

Our program includes a variety of different types of vehicle conversions. We provide advice because deciding on the best type of vehicle conversion requires a personalized approach. We consider the user's preferences as well as co-financed (partially or fully) opportunities provided by the Ministry of Labour, Family, Social Affairs and Equal Opportunities.

DRIVING ACCESSORIES FOR THE DISABLED

Samostojno vožnjo iz invalidskega vozička zagotovimo z več pripomočki, ki se med seboj povezujejo. Pri tem uspešno sodelujemo z uspešnimi evropskimi podjetji, ki proizvajajo vrsto prilagoditvenih elementov.

Scroll around the screen to see our offer. Please contact us if you have any further questions.

MANUAL GAS AND BRAKE CONTROL - code PV02

Ročica za upravljanje plina in zavore je univerzalni ročni nadzor in je pritrjena na montažno ploščo na nosilcih sedeža v vozilu. Zahvaljujoč naprednemu dizajnu je pri ročici vsako krmiljenje ergonomsko in ustreza človekovemu naravnemu gibanju roke in zapestja. Trpežna in preprosta oblika vozniku omogoča veliko prostora za noge. Prav tako ročica ne ovira upravljanja vozila neinvalidni osebi ter aktivacije zračnih blazin.  V primeru odstranitve ročice ne ostane vidnih sledi.

After a long and monotonous ride, using the cruise control relaxes the arm and reduces fatigue, allowing the driver to concentrate on the road ahead. The lever is intended to complement the vehicle's interior with a variety of upholstery and covers. The lever goes unnoticed inside the vehicle.

Ročno upravljanje plina in zavore
Stopalka za levi plin

PARALLEL GAS PEDAL ON THE LEFT SIDE OF THE BRAKE PEDAL - code PV07

Paralelna stopalka za plin na levi strani mehansko nadzoruje originalni plinski plin. Stopalko je mogoče enostavno odstraniti  in normalno uporabljati prvotne funkcije. Zasnova je univerzalna in jo je mogoče vgraditi v večino znamk in modelov vozil.

FOOT PEDAL EXTENSION WITH INTERMEDIAL HINGING

Omogoča podaljšanje nožnih stopalk za 10-30 cm. Prilagodite lahko razdaljo, višino in želeni prostor med stopalkami. Lahko se vgradi v vozila z avtomatskim in ročnim menjalnikom.

Podaljšanje stopalk
Ergonomska krogla za upravljanje vozila

BALL OR FORK ON THE STEERING WHEEL

Krogla je na voljo v dveh dimenzijah premera: 40 mm ali 50 mm. Na voljo je v 3 barvah. Lahko je tudi ovalne oblike.

Vilica na volanu je lahko dvodelna ali tridelna in je namenjena osebam z omejenim delovanjem rok ali dlani.

 

AUTOMATIC DOOR OPENING

Upravljanje avtomatskega odpiranja zadnjih vrat je možno s stikalom ali z brezžičnim daljinskim upravljalnikom. Sistem ne preprečuje ročnega odpiranja ali zapiranja zadnjih vrat.

Avtomatsko odpiranje zadnjih vrat
Elektronsko upravljanje na volanu

ELEKTRONSKO UPRAVLJANJE LUČI, SMERNIKOV, BRISALCEV - šifra PV43

Naprava je sestavljena iz tipkovnice in krogle, nameščene na volanu. Krogla vozniku olajša krmiljenje volanskega obroča, tipkovnica pa omogoča upravljanje smernih indikatorjev, brisalcev vetrobranskega stekla (na voljo dve hitrosti), pranje vetrobranskega stekla, upravljanje luči kratkega in dolgega svetlobnega pramena ter utripanje in hupo. Gumbe je  mogoče najti preprosto s premikanjem prstov po tipkovnici, ne da bi odvrnili pogled s ceste. Vsak gumb je dodatno osvetljen.

Ergonomska krogla omogoča popoln oprijem. Odstranitev krogle in tipkovnice z volana je preprosta. Namestitev je možna v večino vozil ne glede na tip ali model.

The transmitter is powered by three AAA batteries, which the user can easily replace.

CONTACT US

Telephone number: 01 3655 419 / 051 402 569
E-mail: info@amkservis.si
Address: Vrhniška cesta 25A, 1351 Brezovica

© 2024 All rights reserved - AMK Servis d.o.o.

TOP
en_GBEnglish