TOVORNI PROGRAM

LAŽJE VARIANTE NAVOZNIH KLANČIN

Namenjene so manjšim dostavnim in gospodarskim vozilom

LAŽJE VARIANTE ODSTRANLJIVIH NAVOZNIH KLANČIN

Lažje variante tovornih navoznih klančin se uporabljajo za nalaganje težkih bremen s kolesi. Lahko so montirane v vozilo ali prenosljive. Tiste, ki so montirane v vozilo, so hitro odstranljive, njihovo čiščenje, shranjevanje in uporaba pa so enostavni.

Nosilnosti klančin so do 700kg. Izdelane so iz aluminija, ki je lahek in trpežen material, predvsem pa je njegova prednost odpornost na vlago.

Montaža je enostavna v celotnemu spektru tovornih vozil. Masa enega dela klančine je od 4kg naprej.

VEČDELNE, RAZLIČNIH DOLŽIN IN ŠIRIN

Pri lažjih variantah so možne širše izvedbe iz enega ali ožje iz dveh ali treh vzporednih delov. Ti so lahko različnih širin in dolžin, glede na namen uporabe.

LAŽJE VARIANTE, PRITRJENE V VOZILO

Za manjša vozila pridejo v poštev preklopne sestavljive klančine. So fiksno pritrjene, vendar enostavno odstranljive in prenosljive na drugo vozilo, saj so opremljene s sistemom za hitro pritrjevanje.

Primerne so tako za osebna kot gospodarska vozila. Izdelane iz aluminija so lahke za prenašanje. Nosilnost je odvisna od vrste in dolžine klančine.

Z MREŽO

Pohodna površina je lahko tudi ojačana mreža, ki povečuje vidljivost nazaj in se še enostavneje čisti. Ta dosega nosilnost do 450kg.

MOČNEJŠE VARIANTE NAVOZNIH KLANČIN

Rampe so namenjene nalaganju težjih bremen s kolesi

VISOKE NOSILNOSTI

Nudimo klančine visokih nosilnosti za gradbene stroje, kosilnice, traktorje... Primerne so za vse velikosti tovornjakov, saj je spekter dolžin, širin in višin obsežen. Nosilnosti so od 2t do 50t.

Klančine so močno ojačane in izdelane iz aluminija, zato so tudi pri visokih nosilnostih enostavne za rokovanje. Tehtajo od 7kg naprej.

 

RAZNE PREMOSTITVE

Namenjene so manjšim dostavnim in gospodarskim vozilom

PREMOSTITVE RAZLIK V VIŠINI

Olajšajte si transport z manjšimi premostitvami, ki so lahko fiksno pritrjene ali prenosljive. Prav tako so izdelane iz aluminija in zato enostavne za uporabo. Nosilnosti se gibljejo od 700kg do 50t.

KLANČINE V STAVBAH

Za premostitev višine s tovorom na kolesih ali uporabo invalidskega vozička

OB IN V STAVBAH

Namenjene so tako prevažanju tovora na kolesih kot za uporabo oseb na invalidskih vozičkih. Naše aluminijaste klančine so trpežne, varne in lahke.

Zaradi modularne zasnove je montaža možna v katerikoli situaciji. Aluminijaste klančine so tudi enostavno demontirane.

 

TOP

Neškodljive piškotke z vašim dovoljenjem uporabljamo za boljše delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo. Predlagamo, da izberete možnost strinjam se, saj bo drugače spletna stran delovala počasneje. V kolikor bi si kasneje premislili, pa lahko piškotke kadarkoli izbrišete. več informacij

Neškodljive piškotke z vašim dovoljenjem uporabljamo za boljše delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo. Predlagamo, da izberete možnost strinjam se, saj bo drugače spletna stran delovala počasneje. V kolikor bi si kasneje premislili, pa lahko piškotke kadarkoli izbrišete. Če se z uporabo piškotkov ne strinjate, ne potrdite gumba "Strinjam se."

Zapri