tovornjak z vrestro alu-inox nadgradnjo, truck with vrestro alu-inox upgrade

PREMIUM NADGRADNJE

ALU-INOX NADGRADNJA

ZA GOSPODARSKA VOZILA S SKUPNO NOSILNOSTJO NAD 5 T

AMK VRESTRO NADGRADNJE

kvaliteta ustreza nemškim standardom

Naša linija premium inox MAXI nadgradenj se lahko pohvali z več kot 30-letno tradicijo in izkušnjami. Znanje in tehnologijo uspešnega podjetja Vrestro smo združili z najnovejšo tehnologijo in s postopki obdelave ustvarili trpežno linijo za najzmogljivejša tovorna vozila. Zaradi dolge življenjske dobe se pri izdelavi INOX-ALU nadgradnje individualno prilagodimo uporabnikom, da je nadgradnja popolnoma prilagojena njegovim potrebam. ALU – INOX nadgradnja pa ni le trpežna in vzdržljiva v svoji osnovi, temveč ima tudi prepoznaven izgled  − cilindrično brušen zadnji odbijač

Vrestro nadgradnja nudi številne prilagoditve

Vrestro nadgradnja nudi številne prilagoditve. Čvrsto pomožno šasijo sestavljajo vzdolžni in prečni profili, ki med seboj sovpadajo in tvorijo vijačeno konstrukcijo, ki je odporna na največje obremenitve. Nadgradnje se lahko nadgradi v nadgradnjo za vožnjo v dveh višinah, nadgradnjo z dvižno in odpirajočo streho, nadgradnjo s stranicami in kombinacijo vsega. Lahko je posebej prilagojena za nadgradnjo z nakladalno ploščadjo za vozilom, ki jo tudi zmontiramo.   Nudimo tudi dobavo rezervnih delov ter 24-urni servis.

Vrestro PREMIUM nadgradnja je že v osnovi prirejena tudi za vožnjo tandem prikolice (spodnji ali zgornji priklop). V sklopu izdelave nadgradnje lahko vaše vozilo opremimo tudi s kompletnim tandem priklopom (Nemškega proizvajalca Rockinger), nosilcem vtičnic in poteznico z ročajem za odpiranje zatiča priklopa.

 

Dhollandia hidravlična nakladalna ploščad tandem priklop

Celotna nadgradnja in tandem priklop sta v skladu s cestno prometnimi predpisi in sta sestavljena iz homologiranih delov (proti naletu, v slučaju čelnega trčenja, bočne zaščite, priklop v skladu s CE certifikatom …). Ker vemo, da ste z vašim vozilom pogosto tudi v tujini, poleg dokumentacije za homologacijo izdamo še XL-DEKRA certifikat. Na vašo željo uredimo homologacijo kar na našem naslovu.

Vrestro nadgradnja in nakladalna ploščad

Strokovni pristop skozi celoten proces

S strokovno CNC predpripravo ALU profilov, CNC laserskim izrezom  in natančnim  varjenjem ter vijačenjem pomožne šasije, ki jo dodatno fiksiramo z vroče cinkanimi nosilci po navodilih vsakega proizvajalca tovornih vozil, lahko računate na visoko stabilnost, najboljšo možno zaščito in trajnost. Konstrukcija se zaradi svoje dolge življenjske dobe lahko prestavi na novo vozilo ali proda naprej z visoko vrednostjo kot rabljen keson za tovorna gospodarska vozila.

PREDNOSTI

LAHKA ALUMINIJASTA NADGRADNJA

IZDELANO PO MERI NAROČNIKA

PREVERJENA STABILNOST NADGRADNJE

PRIDOBLJENA MAKSIMALNA NOSILNOST

DOLGA ŽIVLJENJSKA DOBA

FLEKSIBILNO VIJAČENJE Z NAMENSKIMI PRITRDILNIMI ELEMENTI

POD IZ VODOOPORNE VEZANE PLOŠČE IZ RUSKE BREZE (2 v 1 lahka in vzdržljiva)

PRITRDILNE KONZOLE ŠASIJE NA NOTRANJI IN ZUNANJI STRANI

STOPITE V KONTAKT

Telefonska številka: 01 3655 419 / 051 402 569
E-poštni naslov: info@amkservis.si
Naslov: Vrhniška cesta 25A, 1351 Brezovica

© 2024 All rights reserved - AMK Servis d.o.o.

TOP
sl_SISlovenian