Polička ob avtomobilskem sedežu

PREDELAVE VOZIL ZA INVALIDNE OSEBE

SISTEMI ZA ENOSTAVNEJŠE PRESEDANJE

Dvigalo za dvig osebe v vozilo

ELEKTRIČNA DVIGALA ZA PRESEDANJE IZ INVALIDSKEGA VOZIČKA NA SEDEŽ VOZILA

PREV
NEXT

DVIGALA IN POLICE ZA LAŽJE PRESEDANJE IZ VOZIČKA V VOZILO

Dvigalo za dvig osebe iz invalidskega vozička v vozilo - šifra PV34

Če imate v nogah malo ali nič moči, a vseeno želite uživati ​​v potovanju na običajnem avtomobilskem sedežu, je dvigalo za dvig osebe odlična rešitev. Dvigalo vas bo nežno dvignilo iz invalidskega vozička in vas spustilo v voznikov ali sovoznikov sedež.

Dvigalo za dvig osebe je močno, lahko in vsestransko uporabno, zato je idealno za različne stopnje in vrste invalidnosti. Ima različne velikosti vreč in lahko dvigne do 150 kg. Vgrajeno je lahko v skoraj katerokoli vozilo, ne glede na to, ali ima troje ali pet vrat.

Mehanska ali električna polica za presedanje iz invalidskega vozička v vozilo - šifra PV48 ali PV49

Mehanska polica je idealna za osebe, ki se težje presedajo iz invalidskega vozička na avtomobilski sedež in služi kot prenosni most med avtomobilskim sedežem in invalidskim vozičkom. Namesti se lahko v vozila s tremi ali petimi vrati, bodisi na voznikovi ali na sovoznikovi strani. Polica ne spremeni prvotne izdelave avtomobila in ne potrebuje zamenjave sedeža. Na voljo je v različnih dimenzijah in materialih. Mehanska polica je skladna s pravili ES, njena največja obremenitev pa je 120 kg.

Električna polica je priporočljiva pri višjih vozilih kot so terenska/SUV vozila z višjimi sedeži. Uporabnik nadzoruje premikanje navzgor in navzdol s pomočjo tipke na daljinskem upravljalniku. Izdelek je testiran z EMC in ima znak CE. Njegova največja obremenitev je 100 kg.

STOPITE V KONTAKT

Telefonska številka: 01 3655 419 / 051 402 569
E-poštni naslov: info@amkservis.si
Naslov: Vrhniška cesta 25A, 1351 Brezovica

© 2024 All rights reserved - AMK Servis d.o.o.

TOP
sl_SISlovenian