Hidravlična nakladalna ploščad Dhollandia

HIDRAVLIČNE NAKLADALNE PLOŠČADI

ZA KOMBIJE IN GOSPODARSKA VOZILA VSEH NOSILNOSTI

TOVORNE HIDRAVLIČNE NAKLADALNE PLOŠČADI

iz aluminija ali drugih materialov

Raziščite široko ponudbo hidravličnih nakladalnih ploščadi in poiščite pravo za svojo dejavnost. Naše nakladalne ploščadi so preizkušeno varne in zanesljive, prilagodljive in uporabniku naravnane, vrhunsko dodelane, ekonomično prijazne ter enostavne za uporabo.

Široko izbiro nakladalnih ploščadi z nosilnostjo od 150 kg do 3.000 kg si lahko ogledate na Nakladalne ploščadi za KOMBIJE in Nakladalne ploščadi za GOSPODARSKA VOZILA. Za pomoč pri izbiri popolnoma prilagojene rešitve za vaše potrebe nas pokličite ali obiščite.

Hidravlične nakladalne rampe Dhollandia
Naše nakladalne ploščadi so prepoznavne po zadnjem delu, zasnovanim s poudarkom na zanesljivosti in vzdržljivosti. Njihova prednost je, da delujejo brez elektronskih komponent v jedru operacijskega sistema. Namenjene so intenzivnemu težkemu tovorjenju. Svojo moč in robustnost omogočajo z do 4 spustno-dvižnimi cilindri. Ob morebitnem nedelovanju nakladalne rampe je na vseh vrstah omogočeno ročno upravljanje. Vse nakladalne ploščadi imajo najboljšo možno zaščito pred korozijo z vroče cinkanimi deli.

STOPITE V KONTAKT

Telefonska številka: 01 3655 419 / 051 402 569
E-poštni naslov: info@amkservis.si
Naslov: Vrhniška cesta 25A, 1351 Brezovica

© 2024 All rights reserved - AMK Servis d.o.o.

TOP
sl_SISlovenian