Vrtljiv sedež

VRTLJIVI SEDEŽI S SPUSTNIM IN DVIŽNIM SISTEMOM

OMOGOČAJO ENOSTAVNEJŠE PRESEDANJE IZ VOZILA NA INVALIDSKI VOZIČEK

Vrtljiv sedež v Ford B Max

POMOČ PRI VARNEM IN UDOBNEM PRESEDANJU

VGRADNJA VRTLJIVIH SEDEŽEV JE MOŽNA V RAZLIČNA VOZILA

Pokličite nas in preverite ali je tudi vaše vozilo primerno za vgradnjo vrtljivega sedeža

Carony podvozje invalidskega vozička in vrtljivi sedež

REŠITEV, KI ODPRAVI DVIGOVANJE PRI PRESEDANJU Z INVALIDSKEGA VOZIČKA V VOZILO

CARONY PODVOZJE V KOMBINACIJI Z VRTLJIVIM SEDEŽEM

PREV
NEXT

VRTLJIVI SEDEŽI

Spoznajte različne sisteme vrtljivih sedežev, ki osebi pomagajo, da se udobno in varno namesti v vozilo.

Posamezne vrtljive sedeže je možno vgraditi v številne znamke in modele vozil. Če želite izvedeti, katera kombinacija bo ustrezala vašim potrebam in okusu, nas pokličite ali obiščite.

VRTLJIV/POMIČEN/DVIŽNO-SPUSTNI SISTEM TURNY EVO

Najsodobnejši sistem TURNY EVO je programsko nastavljiv sistem za optimalno pomikanje sedeža naprej in nazaj, električni zasuk iz vozila do 113 °, ter električni spust in dvig glede na vozilo in uporabnika.

Vse funkcije se opravljajo preko daljinskega upravljalca. Preprost, a zelo učinkovit način kako narediti vozilo bolj dostopno.

Vrtljiv sedež – TURNY EVO deluje na sovoznikovi strani in v mnogih primerih celo na voznikovi strani. V določenih večjih vozilih ga je mogoče namestiti tudi v drugi vrsti sedežev.

VRTLJIV/DVIŽNO SPUSTNI SISTEM TURNY ORBIT IN TURNY HD

Sistema TURNY ORBIT in TURNY HD omogočata vrtljivost iz vozila ter električni spust sedeža na višino, ki jo potrebujete za enostavnejše presedanje iz sedeža na invalidski voziček in obratno.
Turny HD/Orbit se prav tako lahko namesti v drugo vrsto sedežev.

Turny HD in Turny Orbit sta v bistvu enak izdelek, vendar obstaja ena ključna razlika, ki ju ločuje. Turny HD ima ročni zasuk, Turny Orbit pa električni zasuk.

VRTLJIV SISTEM TURNYLOW IN TURNY OUT SISTEM

Sistem TURNY LOW postavi avtosedež skoraj popolnoma izven vozila. Tako omogoča lažje presedanje iz invalidskega vozička na sedež avtomobila.

Ima edinstvene funkcije, ki omogočajo uporabo v modelih avtomobilov, kjer drugi vrtljivi sistemi ne delujejo.

Vrtljiv sistem Turny Low deluje na sovoznikovi strani, v mnogih primerih pa tudi na voznikovi strani. Sistem je namenjen predvsem vozilom z nizkim - športnim podvozjem.

Enostaven TURNY OUT vrtljiv sedež ročno ali električno brez spusta in dviga ob vozilu. Sedež se iz vozila zavrti do 90 °.

VRTLJIV SISTEM – 6-SMERNI SEDEŽ

6-smerni Turny sistem olajša pot od invalidskega vozička do prednjega sedeža in obratno. Kot že ime pove, se sedežnica lahko premika v 6 smeri; gor, dol, naprej, nazaj, omogoča pa tudi vrtenje na levo ali desno stran. Turny 6-Way se lahko namesti tako na voznikovo kot tudi na sovoznikovo stran.

Sistem je namenjen vozniku, ki se v notranjosti vozila presede iz invalidskega vozička na voznikov sedež

CARONY PODVOZJE

Če ste uporabnik invalidskega vozička in se s težavo sami presedate iz invalidskega vozička na avtomobilski sedež, ali skrbite za partnerja, starša ali otroka, ki ga težko dvignete in presedete, je mogoče Carony tisto, kar potrebujete.

Carony sistem vam omogoča presedanje iz invalidskega vozička na avtomobilski sedež brez dvigovanja. Prepreči vsa zapletena in nevarna presedanja. Carony sistem v kombinaciji z različnimi tipskimi sedeži je primerljiv nadomestek standardnega avtomobilskega sedeža. Je prav tako udoben in varen ter vsestranski in enostaven za uporabo kot invalidski voziček.

Uporaba Carony sistema je enostavna. S pomočjo vrtljivega sistema se sedež zavrti iz vozila, ko je sedež izven vozila, približate Carony podvozje, in s pomočjo vodil ter kolesc sedež z osebo enostavno prevlečete na podvozje.

STOPITE V KONTAKT

Telefonska številka: 01 3655 419 / 051 402 569
E-poštni naslov: info@amkservis.si
Naslov: Vrhniška cesta 25A, 1351 Brezovica

© 2024 All rights reserved - AMK Servis d.o.o.

TOP
sl_SISlovenian