ČE ODGOVORA NE NAJDETE, SE OBRNITE NA NAŠE SVETOVALCE

POIŠČITE ODGOVORE NA VPRAŠANJA O NAKLADALNIH PLOŠČADIH

HITRA VPRAŠANJA IN ODGOVORI O NAKLADALNIH PLOŠČADI

Za vozila v razredu do 3.5T skupne mase so na voljo nakladalne ploščadi z nosilnostjo 750 kg – izjema so kombiji, pri katerih je nosilnost omejena na 500 kg, in vozila z zadnjim pogonom (MB Sprinter, Iveco, R-Master), ki imajo lahko nakladalno ploščad nosilnosti do 1000 kg.

Za vozila v razredu do 7.5T so nosilnosti do 1500 kg.

Za vozila v razredu nad 7.5T so nosilnosti tudi do 3000 kg in več za nekatere specialne izvedbe (tudi do 16T!)

Glavna razlika med zložljivo in klasično nakladalno ploščadjo je, da se zložljiva zloži pod vozilo, klasična pa ne. Bistvene razlike v nosilnosti ni, prav tako sta obe vrsti nakladalnih ploščadi enostavni za uporabo.

Nakladalna ploščad za tako vozilo ima običajno med 185 kg in 250 kg in za toliko se zmanjša koristna nosilnost vozila.

Seveda. Za vsako blagovno znamko prikolice (Schmitz, Krone, Schwarzmuller…) ponujamo prilagojeno vpetje nakladalne ploščadi. Napajanje je lahko zagotovljeno z dodatnim akumulatorjem na prikolici ali iz vozila. Obstajajo tudi različne izvedbe za zgornji in spodnji (tandem) priklop in za oba načina priklopa zložljiva ali klasična izvedba nakladalne ploščadi. Vse to vam pomagamo izbrati pred naročilom nakladalne ploščadi.

Za najboljše delovanje in dolgo življenjsko dobo priporočamo redni servis enkrat letno. Redni servis je tudi pogoj za popravila v garancijskem roku.

Ja, izvesti ga je treba vsaki 2 leti. Tudi v AMK Servisu vam nudimo pregled s strani službe za varstvo pri delu z zapisnikom in nalepko z datumom.

Obvezne so zastavice na platoju. Za vsakodnevno varno uporabo priporočamo tudi utripajoče lučke na platoju nakladalne ploščadi, da bodo mimoidoči pozornejši nanjo. Upravljalcu nakladalne ploščadi bo delo olajšala paletna zapora, ki preprečuje drsenje in kotaljenje v neželene smeri, in nožne komande, ki bodo omogočile proste roke za držanje tovora.

Da, nakladalna ploščad lahko popolnoma nadomesti zadnja vrata. Ne skrbite glede zamakanja, saj se v tem primeru uredi tesnjenje in dvižna loputa nad nakladalno ploščadjo, ki varuje pred vremenskimi vplivi in škropljenjem s ceste.

Seveda. Vsem novim lastnikom in uporabnikom nudimo usposabljanje.

STOPITE V KONTAKT

Telefonska številka: 01 3655 419 / 051 402 569
E-poštni naslov: info@amkservis.si
Naslov: Vrhniška cesta 25A, 1351 Brezovica

© 2024 All rights reserved - AMK Servis d.o.o.

TOP
sl_SISlovenian