Lahka aluminijasta klančina rampa v vozilu

MEHANSKE KLANČINE MONTIRANE V KOMBIJIH

V CELOTI NAREJENE IZ ALUMINIJA

Vremensko odporne in s protizdrsno površino nudijo varen prevoz invalidnih oseb

Lahka aluminijasta klančina rampa v vozilu

ALUMINIJASTA ZLOŽLJIVA KLANČINA

ZASEDE MALO PROSTORA IN JE VSESTRANSKO UPORABNA

Lahka klančina

PRENOSNE KLANČINE ZA PREMOSTITEV NIZKIH OVIR

IZDELANE IZ ALUMINIJA TEHTAJO NAJVEČ 7 KG

PREV
NEXT

RAMPA ZA INVALIDE

klančine in premostitve

Enostavna mehanska klančina olajša vaša vsakodnevna opravila. Premagovanje višin je ena izmed najpogostejših težav oseb v invalidskem vozičku. Oglejte si klančine, ki vam lahko olajšajo vstopanje v vozilo ter premagovanje stopnic, pragov in robov.

Zložljive prenosne rampe - šifra PV29

Zložljive prenosne rampe oz. teleskopske zložljive klančine so najbolj enostavna oblika klančine. Njihova prednost so majhne dimenzije in prenosljivost. Izbirate lahko med različnimi dolžinami in širinami klančin, ki omogočajo uporabo vsem invalidskim vozičkom.

Klančina (ročno upravljanje) - šifra PV30

Klančina z ročnim upravljanjem oz. mehanska klančina je lahko enkrat ali dvakrat preklopna (v primeru nižjega vozila) ali teleskopska, odvisno od vozila in vaših želja. Klančine namestimo v notranjosti vozila tako, da so enostavno odstranljive. Izdelane so iz kvalitetnega eloksiranega aluminija in opremljene s protizdrsno zaščito. Širok izbor dimenzij omogoča prilagoditev vozilu in uporabniku. Vse klančine so opremljene z dokumenti za homologacijo.

Klančine lahko opremimo s setom za rotacijo. Ta omogoča dostop do prtljažnika vozila tudi ko klančine ne uporabljate. Sicer so tudi fiksne klančine enostavno odstranljive in prenosljive v druga vozila zaradi enostavnega sistema pritrjevanja.

Prenosne lahke klančine

Te klančine so primerne za ročne in električne invalidske vozičke ter skuterje. So zelo lahke, a vseeno podpirajo velike obremenitve.

Karbonske klančine s preklopom so klančine, ki omogočajo uporabo celotne površine, potrebne za električne invalidske vozičke in trikolesne skuterje. So lahke, a izdelane iz trpežnega materiala in sposobne podpirati velike obremenitve. Zložene po dolžini so debele le 5,5 cm. Karbonske klančine so do 30 % lažje od ostalih prenosnih klančin. Kot že ime pove, so te klančine izdelane iz karbonskih vlaken, ki so izredno lahka, toga in močna.

STOPITE V KONTAKT

Telefonska številka: 01 3655 419 / 051 402 569
E-poštni naslov: info@amkservis.si
Naslov: Vrhniška cesta 25A, 1351 Brezovica

© 2024 All rights reserved - AMK Servis d.o.o.

TOP
sl_SISlovenian