stopniščno dvigalo za invalide AMK Servis

STOPNIŠČNO DVIGALO S PLATFORMO ZA INVALIDSKI VOZIČEK

PRIMERNO TUDI ZA ZUNANJO UPORABO

hišno dvigalo za invalide AMK Servis

VERTIKALNO DVIGALO ZA INVALIDE

ZA NOTRANJO IN ZUNANJO UPORABO

PREV
NEXT

HIŠNA DVIGALA ZA INVALIDE IN STOPNIŠČNA DVIGALA

Hišna dvigala za invalide in stopniščna dvigala so ključne rešitve za zagotavljanje dostopnosti v zasebnih prostorih, javnih zgradbah in stanovanjskih zgradbah. Vertikalna dvigala, ki so lahko nameščena znotraj ali zunaj stavbe, so zasnovana tako, da ne kazijo videza stavbe, temveč jo celo polepšajo. So enostavna in varna za uporabo, posebej prilagojena za uporabnike invalidskih vozičkov, kar jim omogoča popolno neodvisnost.

Stopniščne dvižne invalidske ploščadi in stopniščna dvigala so idealne za premostitev stopnic, ne da bi zavzemala veliko prostora ali kvarila videza stavbe. So enostavna za namestitev, saj ne potrebujejo dodatnih gradbenih predelav. Delujejo na akumulator, kar omogoča delovanje tudi ob izpadu električne energije. Posebej so koristna za uporabnike invalidskih vozičkov, ki so tako povsem neodvisni, ter za osebe, ki se težje gibajo po stopnicah.

Stopniščna dvigala za stopnice z zavoji in ravne stopnice zagotavljajo varnost in neodvisnost uporabnika z elegantno in kakovostno zasnovo. Začetek in zaustavitev teh dvigal je počasna, brez nenadnih sunkov, kar povečuje udobje in varnost uporabnikov.

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE ZA DVIGALO

STOPITE V KONTAKT

Telefonska številka: 01 3655 419 / 051 402 569
E-poštni naslov: info@amkservis.si
Naslov: Vrhniška cesta 25A, 1351 Brezovica

© 2024 All rights reserved - AMK Servis d.o.o.

TOP
sl_SISlovenian