ČE ODGOVORA NE NAJDETE, SE OBRNITE NA NAŠE SVETOVALCE

POIŠČITE ODGOVORE NA POGOSTA VPRAŠANJA O NADGRADNJAH ZA GOSPODARSKA VOZILA

HITRA VPRAŠANJA IN ODGOVORI O NADGRADNJAH

Prednosti materiala aluminij so odpornost na vlago, možnost natančnega oblikovanja namenskih profilov in majhna teža glede na trdnost, zato ostane več koristne nosilnosti, ki je namenjena tovoru. 

Novo vozilo najprej izberite v sodelovanju s katerimkoli prodajalcem gospodarskih vozil ali avtohišo. Nato se obrnite na AMK Servis, ki vam v sodelovanju s prodajalcem vozila izdela nadgradnjo po meri glede na vozilo in poskrbi za vse dodatne elemente (npr. zračne blazine, spojler ali spalno kabino, dodatne zaboje za orodje, nakladalno ploščad…). Ko bo naročeno vozilo prispelo, bodo nadgradnja in vsi ostali deli že pripravljeni za montažo in dobavni rok bo občutno krajši.

Življenjska doba nadgradenj je močno povezana z uporabljenimi materiali in načinom montaže. Priporočamo, da se že na začetku prepričate o vseh detajlih, ki mogoče nekoliko povečajo ceno (ali pa tudi ne), vendar zagotovijo dolgo in nemoteno delovanje vsak dan. Primer: Če je pomožna šasija le vijačena ali varjena, bodo spoji popustili prej kot pri šasiji, ki je sestavljena v mrežo z utori. Kvalitetna nadgradnja bo lahko zdržala dlje kot vozilo, zato jo lahko brez težav premontiramo na novo vozilo.

Tveganje predstavljajo predvsem premični elementi, ki se uporabljajo vsak dan, in tisti, ki so najbolj izpostavljeni tresljajem in vlagi.

AMK Servis izdeluje aluminijaste (in ponekod na željo delno inox) nadgradnje s ponjavo za gospodarska vozila do 3.5T, 7.5T in 12T in ostala vozila nad 12T. Za večja gospodarska vozila (7.5T in navzgor) je prevzel uveljavljeno visokokvalitetno tehnologijo Vrestro.

Poleg nadgradenj s ponjavo izdeluje tudi druge nadgradnje za vozila do 3.5T: aluminijaste zaprte nadgradnje (alubox), zaprte nadgradnje s polnilom (hkrati zelo lahke in trpežne), hladilne komore, odprte nadgradnje, kiper kesone in menjalne kesone. Kombije in druga manjša gospodarska vozila zaščiti z notranjo oblogo iz lesa ali pralnega carfibreglassa.

Vse nadgradnje lahko opremi tudi z nakladalno ploščadjo in vso ostalo opremo, npr. strešnim spojlerjem, spalno kabino, zračnimi blazinami, zaboji za orodje, grelcem ali hladilnikom, navoznimi klančinami… glede na naravo dela se lahko naredi manjše prilagoditve kot so bočne zaščite, nosilci dolgega tovora, okna v ponjavi, ponjavo z rolojem in še in še.

Na koncu lahko opravi tudi pregled za homologacijo, da je vozilo nared za registracijo in uporabo.

Ko vozilo prispe v AMK Servis, ga zapusti z vso ustrezno dokumentacijo in opravljeno homologacijo. Lastnika nato čaka le še registracija in vozilo je pripravljeno za cesto.

Da, v AMK Servisu poleg nadgradenj dobavimo in montiramo tudi hidravlične nakladalne ploščadi, strešne spojlerje in spalne kabine, zračne blazine, toplozračni grelnik, hladilnik (oz. hladilni agregat), tovorne navozne klančine (nosilnosti tudi do 26T!) in vse ostale dodatke, ki olajšajo vsakodnevno delo.

Udobje voznika je pomembno za kvalitetno delo, zato ne pozabite nanj. Za higieno poskrbite z rezervoarjem za vodo in dozirnikom za milo, za varnejše delo pa z vzvratno kamero in stopničko na stranici nadgradnje. Za varno nočno delo namestimo LED luči v tovornem prostoru. Počitek mu omogočite s kvalitetno spalno kabino z bralno lučko, toplozračnim grelnikom Webasto in priročnim zabojem za hrano ali drugo orodje.

Ja, v AMK Servisu imamo veliko izkušenj z delom z različnimi zavarovalnicami, zato ne skrbite. Vašemu primeru se posvetimo in uredimo, tako da bo za vas najbolje.

STOPITE V KONTAKT

Telefonska številka: 01 3655 419 / 051 402 569
E-poštni naslov: info@amkservis.si
Naslov: Vrhniška cesta 25A, 1351 Brezovica

© 2024 All rights reserved - AMK Servis d.o.o.

TOP
sl_SISlovenian