TOVORNI PROGRAM

TOVORNI PROGRAM

Da bo vaše delo teklo hitro, enostavno in varno, vam ponujamo širok spekter nadgradenj tovornih vozil. Pokrivamo notranje obloge v dostavnih vozilih, termoizolacijske komore v vozilih za prevoz živil ali zdravil, kiper kesone, nadgradnje s ponjavo, spalne kabine in spojlerje. Posebej močni smo na področju MONTAŽE IN SERVISA nakladalnih ploščadi ter tovornih navoznih klančin.

Vabimo vas, da si ogledate našo ponudbo in nas TUKAJ kontaktirate v primeru vprašanj.

TOP

Neškodljive piškotke z vašim dovoljenjem uporabljamo za boljše delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo. Predlagamo, da izberete možnost strinjam se, saj bo drugače spletna stran delovala počasneje. V kolikor bi si kasneje premislili, pa lahko piškotke kadarkoli izbrišete. več informacij

Neškodljive piškotke z vašim dovoljenjem uporabljamo za boljše delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo. Predlagamo, da izberete možnost strinjam se, saj bo drugače spletna stran delovala počasneje. V kolikor bi si kasneje premislili, pa lahko piškotke kadarkoli izbrišete. Če se z uporabo piškotkov ne strinjate, ne potrdite gumba "Strinjam se."

Zapri