TRENUTNO NA VOLJO

Prodamo in zmontiramo rabljene nadgradnje, nakladalne tovorne in dvižne osebne ploščadi, klančine...

Renault Kangoo, prilagojen za prevoz osebe na invalidskem vozičku

Prodaja se odlično ohranjeno rabljeno vozilo Renault Kangoo letnik 2015. Prostornina motorja je 1200ccm,  ima 110KM in 13.300 prevoženih km.

Vozilo je nekarambolirano, opremljeno s klimo, ima el. pomik stekel, centralno daljinsko zaklepanje in potovalni računalnik. Servisirano je bilo na pooblaščenem servisu.

Vozilo je predelano za vožnjo osebe na invalidskem vozičku. Ima poglobljen pod in klančino dolžine 140cm in notranje širine 80cm. Vgrajene ima vse pritrdilne pasove za varno pritrditev invalidskega vozička in osebe na njem.

Za vse ostale informacije o vozilu pokličite direktno go. Marinko na številko 040 768 625 ali ji pišite na eninovak@gmail.com.

RABLJENA ZLOŽLJIVA NAKLADALNA PLOŠČAD

Prodamo lepo ohranjeno rabljeno nakladalno ploščad znamke Bär. Za več informacij nas kontaktirajte!

IMATE VPRAŠANJA? POŠLJITE POVPRAŠEVANJE ALI NAS POKLIČITE:
041 425 087

Rabljena ročica - PV02 ročno upravljanje zavore in plina

Prodamo povsem ohranjeno ročico za upravljanje vozila. Z njo je mogoče ročno upravljati zavoro in plin. Ustreza predelavi PV02 na Listi prilagoditev vozil.

V primeru nakupa nudimo kvalitetno montažo. Za informacijo o ceni in ustreznosti predelave za vaše vozilo nas pokličite ali pošljite povpraševanje spodaj!

TOP

Naša spletna stran uporablja neškodljive piškotke za boljše delovanje spletne strani in uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškotke uporabljamo za boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Z uporabo spletne ali s klikom na "OK" se strinjate s tem.

Zapri