TRENUTNO NA VOLJO

Prodamo in zmontiramo rabljene nadgradnje, nakladalne tovorne in dvižne osebne ploščadi, klančine...

RABLJENA ZLOŽLJIVA NAKLADALNA PLOŠČAD

Prodamo lepo ohranjeno rabljeno nakladalno ploščad znamke Bär. Za več informacij nas kontaktirajte!

IMATE VPRAŠANJA? POŠLJITE POVPRAŠEVANJE ALI NAS POKLIČITE:
041 425 087

RABLJENO VOZILO Z DVIŽNO PLOŠČADJO

Ogled vozila je možen na lokaciji AMK Servisa, na Cesti dveh cesarjev 393 v Ljubljani. Za nakup pokličete 041 777 049.

Podatki o vozilu: Ford Tourneo Connect 2003, 1.8, Dizel, TDCI, 66kW

Podatki o dvižni ploščadi: nosilnost 350kg, velikost platoja 700x1350mm, horizontalno preklopna za prost pogled skozi zadnje steklo, s pritrdišči za voziček in tritočkovnim varnostnim pasom za osebo na vozičku.

RABLJENA MEHANSKA KLANČINA

Prodamo odlično ohranjeno mehansko klančino z nosilnostjo 350kg. Klančina je 2-krat preklopna, fiksna, vendar enostavno odstranljiva, in enostavna za uporabo.

Direkten kontakt prodajalca je telefonska številka 031 305 174.

Rabljena ročica - PV02 ročno upravljanje zavore in plina

Prodamo povsem ohranjeno ročico za upravljanje vozila. Z njo je mogoče ročno upravljati zavoro in plin. Ustreza predelavi PV02 na Listi prilagoditev vozil.

V primeru nakupa nudimo kvalitetno montažo. Za informacijo o ceni in ustreznosti predelave za vaše vozilo nas pokličite ali pošljite povpraševanje spodaj!

TOP

Neškodljive piškotke z vašim dovoljenjem uporabljamo za boljše delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo. Predlagamo, da izberete možnost strinjam se, saj bo drugače spletna stran delovala počasneje. V kolikor bi si kasneje premislili, pa lahko piškotke kadarkoli izbrišete. več informacij

Neškodljive piškotke z vašim dovoljenjem uporabljamo za boljše delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo. Predlagamo, da izberete možnost strinjam se, saj bo drugače spletna stran delovala počasneje. V kolikor bi si kasneje premislili, pa lahko piškotke kadarkoli izbrišete. Če se z uporabo piškotkov ne strinjate, ne potrdite gumba "Strinjam se."

Zapri