OSEBNI PROGRAM

Enostavna pot do večje mobilnosti oseb na invalidskih vozičkih

PREDELAVE VOZIL - POGLOBITEV PODA

Že vrsto let sodelujemo z zanesljivimi proizvajalci kitov za poglobitev poda vozila. S poglobitvijo poda dosežemo večjo notranjo višino in omogočimo udobnejšo vožnjo tudi v manjših vozilih. Ker je vozilo nižje, se zniža tudi kot klančine. S tem zmanjšamo prostor, ki ga oseba na vozičku potrebuje za vstop v vozilo. Mestna vožnja, kjer je prostor bolj omejen, je s tem dostopnejša.

Bierman kit za poglobitev dna vozila - omogoča prevoz invalidov na vozičku v manjših vozilih R-Kangoo, VW Caddy.

POGLOBITEV VOZILA R-KANGOO

POGLOBITEV VOZILA C-BERLINGO

POGLOBITEV VOZILA VW CADDY

Poglobitev vozila se lahko izvede na novem ali rabljenem vozilu. Kit vsebuje klančino, varnostne pasove in prilagojen pas za osebo na invalidskem vozičku. Število potnikov se zmanjša na 4, eden od njih je potnik na invalidskem vozičku. Klop ostane v vozilu in se ob prevozu osebe na vozičku zloži. Tretji sedež je vedno postavljen.

POGLOBITEV VOZILA VW CADDY MAX

POGLOBITEV VOZILA P-PARTNER

USPOSABLJANJE V PODJETJU BIERMAN

Za izvajanje zahtevne predelave nas je usposobilo nizozemsko podjetje Bierman. Izdelek ustreza vsem EU standardom. Uporaba je zelo enostavna, materiali so izbrani tako, da površina ne drsi, prav tako pa je čiščenje enostavno.

Poglobitev poda za dosego večje notranje višine je na seznamu prilagoditev pod oznako PV29.

TOP

Neškodljive piškotke z vašim dovoljenjem uporabljamo za boljše delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo. Predlagamo, da izberete možnost strinjam se, saj bo drugače spletna stran delovala počasneje. V kolikor bi si kasneje premislili, pa lahko piškotke kadarkoli izbrišete. več informacij

Neškodljive piškotke z vašim dovoljenjem uporabljamo za boljše delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo. Predlagamo, da izberete možnost strinjam se, saj bo drugače spletna stran delovala počasneje. V kolikor bi si kasneje premislili, pa lahko piškotke kadarkoli izbrišete. Če se z uporabo piškotkov ne strinjate, ne potrdite gumba "Strinjam se."

Zapri