SVETUJEMO VAM PRI IZBIRI
STROKOVNO MONTIRAMO KVALITETNE PROIZVODE

poslanstvo

Naše poslanstvo je obstati na trgu kot eden vodilnih ponudnikov predelave vozil za invalide in s kvaliteto konkurirati ostalim ponudnikom nadgradenj.

politika sistema vodenja

Naša politika zajema izvajanje kakovostnih storitev, doseganje učinkovitosti na osnovi prepoznanih tveganj, zmanjšati stroške z usposabljanjem, učinkovitejšimi procesi in s stalnim dvigovanjem nivoja kakovosti. Na podlagi kakovostnejših izdelkov si želimo povečati tržni delež družbe.

način doseganja ciljev

Svoje cilje dosegamo tako, da sodelavci na vseh nivojih politiko vodenja razumejo, uresničujejo in vzdržujejo. Naši zaposleni pridobivajo nova znanja in se stalno ter primerno strokovno izpopolnjujejo. Trudimo se, da smo hitro odzivni in da storitev kvalitetno izvedemo.

Zaposleni v praksi zagotavljajo ustreznost delovanja procesov z izvajanjem samokontrole. Delovno okolje je urejeno, delo pa je izvedeno v dogovorjenih rokih.

Preverjamo, ali se postopki in procesi odvijajo po predpisanih pravilih in navodilih, da so aktivnosti politike kakovosti ter z njimi povezani cilji realizirani in uveljavljeni in da se izvajajo stalni programi za izboljšanje, za kar je odgovorno vodstvo družbe.

AMK-JEVI STROKOVNJAKI OB VOZILU BELGIJSKEGA PODJETJA DHOLLANDIA

USPOSABLJANJE V ŠVEDSKEM PODJETJU AUTOADAPT

Ponovno smo se izobraževali v švedskem podjetju Autoadapt. Seznanili so nas z novostmi, pri tem pa sta g. Jonas in g. Yerko poskrbela, da smo se nasmejali do solz. Ni bilo ne duha ne sluha o švedski depresiji. Ob natrpanem urniku, željni, da osvojimo čim več znanja, smo si polne glave razbremenili ob odlični švedski hrani. V podjetju AMK SERVIS, Marko Krmavnar s.p., se trudimo za vašo neodvisno mobilnost, zato vabljeni, da nas kontaktirate, mi pa vam bomo strokovno svetovali.

Thank you Mr. Jonas Linghage and Mr. Yerko Serrano for high quality presentation of Autoadapt's news, fabulous presentation of Sweden and Swedish beauties and of course your friendliness.

SREČANJE Z VODILNIMI V NIZOZEMSKEM PODJETJU BIERMAN

Že vrsto let sodelujemo z nizozemskim proizvajalcem kitov za poglobitev poda vozila za doseganje večje notranje višine.

Izdelek ustreza vsem EU standardom. Uporaba je zelo enostavna, materiali so izbrani tako, da površina ne drsi, čiščenje pa je enostavno. Predelava je praktična za vožnjo po mestu.

Poglobitev poda za dosego večje notranje višine je na seznamu prilagoditev pod oznako PV29.

TOP

Naša spletna stran uporablja neškodljive piškotke za boljše delovanje spletne strani in uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškotke uporabljamo za boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Z uporabo spletne ali s klikom na "OK" se strinjate s tem.

Zapri