OSEBNI PROGRAM

Enostavna pot do večje mobilnosti oseb na invalidskih vozičkih

DVIŽNE PLOŠČADI ZA OSEBNA VOZILA

Dimenzije so prilagojene določenemu uporabniku in vozilu.
Dvižne ploščadi vgradimo v vsa večja osebna vozila.

OSEBNA DVIGALA DHOLLANDIA

Naš glavni dobavitelj je belgijsko podjetje Dhollandia (prepoznate jih po DH- na začetku oznake dvigala). Njihova dvigala so zanesljiva, imajo dolgo življenjsko dobo in so enostavna za vzdrževanje. Pokrivajo različne nosilnosti in namembnosti. Nameščena so lahko v notranjosti ali zunanjosti vozila.

DH-PH2.03

Dvigalo je nameščeno v notranjosti vozila. Dvokonzolno dvigalo za dvig osebe na invalidskem vozičku je primerno za minibuse, večja osebna vozila in reševalna vozila. Nosilnost dvigala je 350kg, zato je primerno za električne invalidske vozičke. Za večjo nosilnost nudimo DH-PH2.05, kjer dosežemo nosilnost dvigovanja do 500 kg. To dvigalo je primerno predvsem za reševalna vozila. Hidravlično ali električno dvigalo za kombi najdete na listi prilagoditve vozil pod PV32.

DH-PH1.03

Enokonzolno dvigalo je nameščeno v notranjosti vozila. Primerno je za večje osebno vozilo ali za vozila javnega prevoza. Nosilnost je 300kg, zato je primerno tudi za električne invalidske vozičke in skuterje.

osebna dvigala BRAUN

Poleg osebnih dvigal podjetja Dhollandia nudimo tudi dvigala švedskega dobavitelja Autoadapt. Pri izbiri je treba upoštevati namen dvigala, dimenzije invalidskega vozička in dimenzije vozila. Poglejte si tehnične podrobnosti za več informacij o posameznem dvigalu.

OSEBNA DVIGALA FIORELLA

Z italijanskim podjetjem Fiorella dopolnjujemo ponudbo osebnih dvižnih ploščadi. Dvigala imajo nosilnost od 300kg do 360kg in tako primerna tako za ročne in električne invalidske vozičke kot skuterje.

DVIŽNE PLOŠČADI ZA JAVNI PROMET

Dimenzije teh dvigal so primerne za vse invalidske vozičke in skuterje,
imajo večje nosilnosti in so prilagojene intenzivni rabi različnih uporabnikov.

DH-VZH.03

Nosilnost dvigovanja je 300kg, kar je dovolj tudi za električne invalidske vozičke. Dvigalo je enokonzolno in se umakne ob steno vozila. Tako je omogočen prost prehod ob neuporabi dvigala. Primerno je tako za osebni kot javni prevoz (vlaki, avtobusi, minibusi...).

DH-CH001.03

Kasetno dvigalo je zloženo pod vozilom, zato ostaja notranji prostor nedotaknjen. Nosilnost dvigovanja je 300kg. Za namestitev kasetnega dvigala pod vozilo mora biti to dovolj visoko in ustrezne konstrukcije.

DH-LSPH.05

Osebno dvigalo, ki je nameščeno za zadnjimi vrati vozila. Nosilnost dvigovanja je od 500kg do 1000kg. Primerno je za prevoz oseb z različnimi dimenzijami invalidskih vozičkov, za obremenjena vozila in za nepredvidljive dimenzije vozičkov. Uporaba je enostavna in brez posega v notranji prostor.

DH-CH100, DH-CH101, DH-CH102-103

To so močnejša kasetna dvigala z nosilnostmi od 350kg do 500kg. Namenjena so srednjim in velikim avtobusom. Montirana so lahko v šasijo ali integrirana v stopnice.

DH-CH.002-003

Osebno dvigalo je namenjeno uporabi v avtobusih. Nosilnost dvigovanja je od 350kg navzgor. Montažo je treba predvideti v izdelavi šasije.

DH-RB.05

Osebno dvigalo je namenjeno uporabi v avtobusih, nosilnost dvigovanja je od 350kg do 500 kg.

DH-TV.03

Nosilnost je 300 kg. Dvigalo je namenjeno za uporabo v mestnih avtobusih.

DH-BRMU.03

Električna klančina poenostavlja vstopanje in izstopanje invalidskih in otroških vozičkov v mestne avtobuse. Nosilnost je 300 kg.

TOP

Neškodljive piškotke z vašim dovoljenjem uporabljamo za boljše delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo. Predlagamo, da izberete možnost strinjam se, saj bo drugače spletna stran delovala počasneje. V kolikor bi si kasneje premislili, pa lahko piškotke kadarkoli izbrišete. več informacij

Neškodljive piškotke z vašim dovoljenjem uporabljamo za boljše delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo. Predlagamo, da izberete možnost strinjam se, saj bo drugače spletna stran delovala počasneje. V kolikor bi si kasneje premislili, pa lahko piškotke kadarkoli izbrišete. Če se z uporabo piškotkov ne strinjate, ne potrdite gumba "Strinjam se."

Zapri