OSEBNI PROGRAM

Enostavna pot do večje mobilnosti oseb na invalidskih vozičkih

široka ponudba mehanskih klančin

Enostavna mehanska klančina lahko zelo olajša vaša vsakodnevna opravila. Premagovanje višin je ena izmed najpogostejših težav oseb v invalidskem vozičku. Klančina vam lahko olajša tako premikanje v in iz vozila kot premagovanje stopnic, pragov in drugih ovir.

Pri izbiri klančine za vaše vozilo ali objekt priporočamo naklon od 10°do 15°.

V ponudbi so vse klančine, ki jih lahko najdete tukaj.

Mehanske klančine za osebna vozila

Mehanske klančine za osebna vozila so lahko enkrat ali dvakrat preklopne (v primeru nižjega vozila) in teleskopske. Izdelane so iz kvalitetnega eloksiranega aluminija, protizdrsno zaščitene, dimenzije pa se prilagodijo vozilu in uporabniku. Vse klančine so opremljene z dokumenti za homologacijo.

Klančine lahko opremimo s setom za rotacijo. To omogoča dostop tudi ob neuporabi klančine. Sicer so tudi fiksne klančine enostavno odstranljive. Na listi prilagoditev vozil najdete fiksne klančine pod številko PV30, prenosne pa pod PV29.

Mehanske klančine za objekte, stopnišča, ovire, pragove...

Mehanske klančine za enostavnejši dostop z invalidskim vozičkom namestimo tudi na stopnišča in druge ovire. Primerne so za javne objekte in osebno uporabo.

Modularni sistem, ki ga ponujamo, je v celoti prilagodljiv vsem premostitvenim višinam. Klančine imajo protizdrsne lastnosti, so enostavne za čiščenje in odporne na zunanje vplive.

teleskopske zložljive klančine

Največja prednost teleskopske klančine je v majhnih dimenzijah in prenosljivosti. Ponujamo različne dolžine in širine klančin, ki omogočajo uporabo v širokem spektru namembnosti.

zložljiva klančina iz karbonskih vlaken

Klančina je primerna za ročne in električne invalidske vozičke ter skuterje. Po zaslugi karbonskih vlaken je mehanska klančina lahka in trpežna. Zložena po dolžini je debela 5,5cm.

TOP

Neškodljive piškotke z vašim dovoljenjem uporabljamo za boljše delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo. Predlagamo, da izberete možnost strinjam se, saj bo drugače spletna stran delovala počasneje. V kolikor bi si kasneje premislili, pa lahko piškotke kadarkoli izbrišete. več informacij

Neškodljive piškotke z vašim dovoljenjem uporabljamo za boljše delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo. Predlagamo, da izberete možnost strinjam se, saj bo drugače spletna stran delovala počasneje. V kolikor bi si kasneje premislili, pa lahko piškotke kadarkoli izbrišete. Če se z uporabo piškotkov ne strinjate, ne potrdite gumba "Strinjam se."

Zapri