OSEBNI PROGRAM

Enostavna pot do večje mobilnosti oseb na invalidskih vozičkih

LISTA PRILAGODITEV VOZIL

Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti z zakonom o izenačevanju možnosti invalidov predpisuje sofinanciranje prilagoditve vozila gibalno oviranim invalidom, ki lahko vozilo upravljajo sami, ter invalidom, ki sami ne upravljajo vozila, prilagoditev pa je nujno potrebna za vstop invalida v vozilo in varno vožnjo.

Za natančno ponudbo se seveda obrnite na nas, saj bomo le skupaj lahko našli optimalno rešitev.

NEKAJ NAŠIH IZDELKOV

TOP

Neškodljive piškotke z vašim dovoljenjem uporabljamo za boljše delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo. Predlagamo, da izberete možnost strinjam se, saj bo drugače spletna stran delovala počasneje. V kolikor bi si kasneje premislili, pa lahko piškotke kadarkoli izbrišete. več informacij

Neškodljive piškotke z vašim dovoljenjem uporabljamo za boljše delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo. Predlagamo, da izberete možnost strinjam se, saj bo drugače spletna stran delovala počasneje. V kolikor bi si kasneje premislili, pa lahko piškotke kadarkoli izbrišete. Če se z uporabo piškotkov ne strinjate, ne potrdite gumba "Strinjam se."

Zapri