TOVORNI PROGRAM

IZOTERMIČNE NADGRADNJE (KOMORE)

Za prevoz različnih prehrambenih artiklov s kontrolirano temperaturo do -25st.C. V kombinacijami s pregradnimi stenami, ki so lahko fiksne, pomične in dvižne, pridobimo več različnih temperaturnih prostorov (-25st.C/0st.C/+6st.C) v notranjosti komore.

V odvisnosti od vrste blaga, se komora lahko opremi za prevoz rib, viseče meso, pekovski izdelki, ... Z raznimi policami, regali po meri, pritrdilnimi letvami, omogočamo enostavno distribucijo.

KOMORE V KOMBINACIJI Z RAZLIČNO OPREMO

  • Komora v kombinaciji s tovorno nakladalno ploščadijo.
  • Pomična zavesa ohranja temperaturni režim med manipulacijo z blagom.
  • Stranska vrata levo - desno.

ALU zaprte nadgradnje

Omogoča transport blaga, kvalitetno zaščiten od atmosferskih vplivov med transportom; npr. tekstilni proizvodi, bela tehnika, blago v kartonski embalaži.

Notranjost je fleksibilno prilagojena želji kupca; npr. vodoodporni paneli, nosilci za viseče blago, svetlobne niše, led osvetlitev. Svetlobne niše po želji kupca. Zaščite, bočne letve, talna pritrdišča standard oz. ob predhodnem dogovoru.

ALU NADGRADNJE

Pri nas je na voljo najširša izbira tovornih ALU nadgradenj za vozila do 3.5T. Ponujamo odprte in zaprte izvedbe, s klasično ponjavo ali na zavesni sistem.

Odprte nadgradnje lahko dopolnjuje nosilec za dolgi tovor, eno ali več oken, odpiranje stranic brez stebričkov in še in še.

Vsako nadgradnjo lahko opremimo z nakladalno ploščadjo, za katere smo specialisti v Sloveniji.

MENJALNI KESONI

Menjalni keson v kombinaciji z izvlečno nakladalno ploščadjo

TRISTRANI KIPER

Kiper keson omogoča nagib kesona. Ponujamo možnost avtomatskega odpiranja stranic in elektro-hidravličnega pogona. Na voljo so kiper kesoni za vozila do 3.5T.

TOP

Neškodljive piškotke z vašim dovoljenjem uporabljamo za boljše delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo. Predlagamo, da izberete možnost strinjam se, saj bo drugače spletna stran delovala počasneje. V kolikor bi si kasneje premislili, pa lahko piškotke kadarkoli izbrišete. več informacij

Neškodljive piškotke z vašim dovoljenjem uporabljamo za boljše delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo. Predlagamo, da izberete možnost strinjam se, saj bo drugače spletna stran delovala počasneje. V kolikor bi si kasneje premislili, pa lahko piškotke kadarkoli izbrišete. Če se z uporabo piškotkov ne strinjate, ne potrdite gumba "Strinjam se."

Zapri