TOVORNI PROGRAM

IZOTERMIČNE NADGRADNJE (KOMORE)

Za prevoz različnih prehrambenih artiklov s kontrolirano temperaturo do -25st.C. V kombinacijami s pregradnimi stenami, ki so lahko fiksne, pomične in dvižne, pridobimo več različnih temperaturnih prostorov (-25st.C/0st.C/+6st.C) v notranjosti komore.

V odvisnosti od vrste blaga, se komora lahko opremi za prevoz rib, viseče meso, pekovski izdelki, ... Z raznimi policami, regali po meri, pritrdilnimi letvami, omogočamo enostavno distribucijo.

KOMORE V KOMBINACIJI Z RAZLIČNO OPREMO

  • Komora v kombinaciji s tovorno nakladalno ploščadijo.
  • Pomična zavesa ohranja temperaturni režim med manipulacijo z blagom.
  • Stranska vrata levo - desno.

ZAPRTI FURGONI

Omogoča transport blaga, kvalitetno zaščiten od atmosferskih vplivov med transportom; npr. tekstilni proizvodi, bela tehnika, blago v kartonski embalaži.

Notranjost je fleksibilno prilagojena želji kupca; npr. vodoodporni paneli, nosilci za viseče blago, svetlobne niše, led osvetlitev. Svetlobne niše po želji kupca. Zaščite, bočne letve, talna pritrdišča standard oz. ob predhodnem dogovoru.

TOVORNI KESONI, KIPERJI

  • Odprte izvedbe, lahko z nosilci za dolgi tovor, Alu stranice.
  • Zaprte izvedbe, z nosilci za ponjavo, v kombinaciji z nakladalno ploščadjo.
  • Kiper izvedba z avtomatskim odpiranjem stranic, možnost elektro-hidravličnega pogona, do 3.5t.

MENJALNI KESONI

Menjalni keson v kombinaciji z izvlečno nakladalno ploščadjo

TOP

Naša spletna stran uporablja neškodljive piškotke za boljše delovanje spletne strani in uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Piškotke uporabljamo za boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. Z uporabo spletne ali s klikom na "OK" se strinjate s tem.

Zapri