Rampa

MEHANSKE KLANČINE MONTIRANE V KOMBIJIH

POPOLNOMA NAREJENE IZ ALUMINIJA

Vremensko odporne, s protizdrsno površino nudijo popoln prevoz invalidnih oseb

Klancina

ALUMINIJASTA ZLOŽLJIVA KLANČINA

Lahka klančina

PRENOSNE KLANČINE ZA PREMOSTITEV NIZKIH OVIR

IZ ALUMINIJA LAHKE KLANČINE DO MAX. 7KG

PREV
NEXT

KLANČINE IN PREMOSTITVE

Enostavna mehanska klančina lahko zelo olajša vaša vsakodnevna opravila. Premagovanje višin je ena izmed najpogostejših težav oseb v invalidskem vozičku. Oglejte si klančine, ki vam lahko olajšajo vstopanje v in iz vozila ter premagovanje stopnic, pragov in vstop/izstop iz vozila.

Zložljive prenosne rampe - šifra PV29

Zložljive prenosne rampe oz. teleskopske zložljive klančine so najbolj enostavna oblika klančine. Njihova prednost so majhne dimenzije in prenosljivost. Izbirate lahko med različnimi dolžinami in širinami klančin, ki omogočajo uporabo vsem invalidskim vozičkom.

Klančina (ročno upravljanje) - šifra PV30

Klančina z ročnim upravljanjem oz. mehanske klančine so lahko enkrat ali dvakrat preklopne (v primeru nižjega vozila) ali teleskopske, odvisno od vozila in vaših želja. Klančine so nameščene v notranjosti vozila in so enostavno odstranljive. Izdelane so iz kvalitetnega eloksiranega aluminija in opremljene s protizdrsno zaščito. Širok izbor dimenzij omogoča prilagoditev vozilu in uporabniku. Vse klančine so opremljene z dokumenti za homologacijo.

Klančine lahko opremimo s setom za rotacijo. To omogoča dostop do prtljažnika vozila tudi ob neuporabi klančine. Sicer so tudi fiksne klančine enostavno odstranljive in prenosljive v druga vozila zaradi enostavnega sistema pritrjevanja.

Prenosne lahke klančine

Klančina je primerna za ročne in električne invalidske vozičke ter skuterje. Zelo lahka klančina, ki lahko podpira velike obremenitve.

Karbonske klančine s preklopom so klančine, ki omogočajo uporabo celotnepotrebne za električne invalidske vozičke in trikolesne skuterje. Je zelo lahka, izdelana je iz trpežnega materiala in je sposobna podpirati velike obremenitve. Zložena po dolžini je debela le 5,5 cm. Karbonska klančina je do 30 % lažja od ostalih prenosnih klančin. Kot že ime pove, so te rampe izdelane iz karbonskih vlaken, ki so izredno lahke, toge in močne.

STOPITE V KONTAKT

Telefonska številka: 01 3655 419 / 051 402 569
E-poštni naslov: info@amkservis.si
Delavnica na poslovni enoti: Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana
Sedež: V Radno 43, 1351 Brezovica pri Ljubljani

© 2021 All rights reserved - AMK Servis d.o.o.

TOP