OMOGOČAMO MOBILNOST 2018

Dogodek v organizaciji AMK Servisa

Skuter za vožnjo z invalidskim vozičkom

OSEBNE DVIŽNE PLOŠČADI IN PREDELAVE
OSEBNIH VOZIL ZA INVALIDE

Predelave in prilagoditve vozil za invalide nam ne pomenijo samo posel, temveč tudi pristen stik z vami, ki nam zaupate.

Trudimo se za vašo mobilnost s strokovnim svetovanjem in neprestanim izobraževanjem.

V galeriji si lahko ogledate vgrajene mehanske klančine, katerih dolžina je odvisna od višine vozila. Na voljo so vrtljivi sedeži švedskega podjetja Autoadapt, ki nam je zaupalo zastopstvo v Sloveniji.

V zadnjem času opažamo porast prodaje poglobitev vozil, ki omogočajo enostaven vstop z invalidskim vozičkom v vozilo (klančina ne zavzema prostora, naklon je cca 14°, pasovi za pripetje vozička in osebe so vključeni, nedrseča površina).

Nudimo dvigala za dvig osebe iz vozička v vozilo, ročno upravljanje zavore, plina in sklopke, ročno upravljanje zavore in plina, paralelno stopalko za plin na levi strani od zavorne stopalke, hidravlično ali električno dvigalo...

TOVORNI PROGRAM

Nudimo vam predelave vozil glede na vaše potrebe in svetovanje. Zavedamo se, da sta celotna ponudba na enem mestu in kvalitetno izpeljana storitev ključni za vaše zadovoljstvo.

Trudimo se, da ste z našimi predelavami varno in hitro na cilju, tam pa ne izgubljate časa z razkladanjem tovora. Lahko se zanesete na naš 24-urni servis tudi na terenu.

Tovorne nakladalne ploščadi, zaprti furgoni, termoizolacijske hladilne komore, kiperji-kesoni, notranje obloge, elementi za privezovanje tovora , spojlerji in spalne kabine, obloge ustrezne ATP in HCCP režimu in ostala vozila po meri, so izdelana končnega kupca in po individualnih zahtevah.

OMOGOČAMO MOBILNOST 2017

Dogodek v organizaciji AMK Servisa

MOS 2010 in 2011

Mednarodni obrtni sejem v Celju

PREDSTAVITEV V TEHNOLOŠKEM PARKU

TOP

Neškodljive piškotke z vašim dovoljenjem uporabljamo za boljše delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo. Predlagamo, da izberete možnost strinjam se, saj bo drugače spletna stran delovala počasneje. V kolikor bi si kasneje premislili, pa lahko piškotke kadarkoli izbrišete. več informacij

Neškodljive piškotke z vašim dovoljenjem uporabljamo za boljše delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo. Predlagamo, da izberete možnost strinjam se, saj bo drugače spletna stran delovala počasneje. V kolikor bi si kasneje premislili, pa lahko piškotke kadarkoli izbrišete. Če se z uporabo piškotkov ne strinjate, ne potrdite gumba "Strinjam se."

Zapri