Polička ob avtomobilskem sedežu

PREDELAVA VOZIL ZA INVALIDNO OSEBO

SISTEMI ZA ENOSTAVNEJŠE PRESEDANJE

Dvigalo za dvig osebe v vozilo

ELEKTRIČNO DVIGALO ZA DVIGOVANJE OSEBE IZ INVALIDSKEGA VOZIČKA NA SEDEŽ VOZILA

PREV
NEXT

DVIGALA IN POLICE ZA LAŽJI VSTOP IN PRESEDANJE IZ VOZIČKA V VOZILO

Dvigalo za dvig osebe iz invalidskega vozička v vozilo - šifra PV34

Če imate v nogah malo ali nič moči, vendar vseeno želite še naprej uživati ​​v potovanju na običajnem avtomobilskem sedežu, je dvigalo za dvig osebe odlična rešitev. Dvigalo vas bo nežno dvignilo iz invalidskega vozička in vas nežno spustilo v voznikov ali sovoznikov sedež.

Dvigalo za dvig osebe je močno, lahko in vsestransko uporabno, zato je idealno za različne stopnje in vrste invalidnosti. Ima različne velikosti vreč in lahko dvigne do 150 kg. Lahko ga vgradimo v skoraj katero koli vozilo, ne glede na to, ali ima troje ali pet vrat.

Mehanske ali električne police za presedanje iz invalidskega vozička v vozilu - šifra PV48 ali PV49

Mehansko polico uporabljajo osebe, ki težko presedajo iz invalidskega vozička na avtomobilski sedež in obratno: služi kot prenosni most med avtomobilskim sedežem in invalidskim vozičkom ter omogoča lažje presedanje iz vozila. Namesti se lahko na vozila s tremi ali petimi vrati, bodisi na voznikovi ali na sovoznikovi strani; ne spremeni prvotne izdelave avtomobila in ne potrebuje zamenjave sedeža. Na voljo je v različnih dimenzijah in materialih. Mehanska polica je skladna s pravili ES, njena največja obremenitev pa je 120 kg.

Električna polica je priporočljiva pri višjih vozilih (kot so terenska vozila, z res visokimi sedeži). Uporabnik nadzoruje premikanje navzgor in navzdol s pomočjo tipke na daljinskem upravljalcu. Ta izdelek je bil testiran z EMC in ima znak CE. Njegova največja obremenitev je 100 kg.

STOPITE V KONTAKT

Telefonska številka: 01 3655 419 / 051 402 569
E-poštni naslov: info@amkservis.si
Delavnica na poslovni enoti: Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana
Sedež: V Radno 43, 1351 Brezovica pri Ljubljani

© 2021 All rights reserved - AMK Servis d.o.o.

TOP